Despre Noi

Despre noi

SERVICII DE CATERING PENTRU EVENIMENTE ÎN BUCUREȘTI

Cu o traiectorie de peste 15 ani în sectorul evenimentelor și a serviciilor de catering, echipa Celebration Catering se concentrează exclusiv pe nevoile clientului, în contact direct și adaptându-se mereu la cerințele acestuia

Politica firmei noastre se bazează pe un management al calității serviciilor, ce are la bază o strânsă cooperare cu clienții pentru atingerea obiectivelor comune, orientându-se spre nevoile acestora. Prin urmare, punem la dispoziție diferite servicii prin care oferim clienților posibilitatea de a alege pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor acestora. 

Propunem o abordare personalizată, oferind un serviciu integral sau parțial! 

Datorită calității produselor, seriozității și a flexibilității prin care ne-am făcut remarcați încă din 2007, putem spune că am devenit o echipă calificată, dinamică și inovatoare, cu o vastă experiență în domeniu

Celebrează evenimentele importante cu Celebration Catering! 

Ai un eveniment important în plan și ești în căutarea unui serviciu de catering profesionist? Ai ajuns unde trebuie! Celebration Catering îți oferă servicii complete de catering pentru evenimente reușite! 

Indiferent dacă este vorba despre o petrecere de nuntă, botez sau aniversare, echipa noastră de bucătari talentați și experți în organizarea de evenimente sunt pregătiți să îți ofere cele mai bune soluții culinare, astfel încât să îți poți bucura invitații cu preparate delicioase și rafinate. 

De asemenea, ne asigurăm că totul este pregătit și decorat în conformitate cu tema evenimentului tău, astfel încât să ai parte de o experiență memorabilă alături de cei dragi. 

Contactează-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de catering și pentru a programa evenimentul tău cu Celebration Catering! 

 

• Breakfast 

• Lunch 

• Dinner 

• Cocktail 

• Barbeque 

• Garden Party 

• Corporate Events 

 

• EXPERIENȚE CULINARE DE POVESTIT • 

CELEBREAZĂ GUSTUL CU NOI! 

Servicii de catering disponibile pentru: 

▪️București 

▪️ILFOV 

▪️Giurgiu 

 

Pentru detalii: 

0761.129.399 

0723.041.905 

Realizari

Testimoniale

Am ramas fara cuvinte in cele 2 zile, ati fost exceptionali d.p.d.v organizare, totul la timp, felicitari!!
Si nu in ultimul rand, jos palaria pentru cei 2 ospatari, receptivi, deschisi, prompti, energici, mii de aplauze pentru ei si pentru voi. Multumesc pentru tot suportul! Ne vom revedea! 

Andrei


Va transmitem complimentele invitaților nostri și vă mulțumim foarte mult pentru colaborarea și serviciile foarte bune! Spor in tot ce faceți!

Marina


 

Pentru a primi o ofertă personalizată cu variante de prețuri și meniuri în funcție de cerințele tale,

SOLICITĂ ACUM O OFERTĂ.

0761 129 399

DESPRE NOI

Iti Oferim cele mai gustoase preparate Catering din Bucuresti si imprejurimi - aperitive calde sau reci, bufet suedez, platouri cu finger food, dulciuri si prajituri.

© Copyright Celebration Catering 2024. Creare site Desy.ro
butonwtp