În preajma Crăciunului, foarte multe companii organizează o petrecere de sfârșit de an pentru a sărbători succesul celui proaspăt încheiat. De obicei, o petrecere de Crăciun corporate este organizată cu mult timp înainte, astfel încât să fie luate în considerare toate elementele care le-ar aduce voie bună angajaților.
Gustari reci
Tarte cu icre de crap si ceapa verde – 1 buc
Ciuperci cu legume si branza de burduf, la cuptor – 1 buc
Bulete de cascaval – 1 buc (30g)
Frigarui medii de pui cu legume – 1 buc (60g)
Platou traditional – 100g/80g/100g
(bulgarasi tricolori din crema de branza, cascaval afumat, branza de burduf; muschiulet de vita uscat si afumat,
slaninuta, sorici, babic, ghiudem; ceapa rosie, ardei gras, masline, rosii)
Salate (150g)
Fasole batuta cu ceapa caramelizata
Salata varza alba / salata varza rosie
Zacusca de casa
Desert (100g)
Mini prăjituri asortate
Fructe proaspete foliate
BUFET SUEDEZ RECE
Crispy toast cu somon fume si capere – 1 buc/pers
Minitarte cu pate din ficatei de pasare si gogosari murati – 1 buc/pers
Rosii cherry cu crema fina de branza cu verdeturi / rosii cherry umplute cu salata de vinete – 1 buc/pers
Choux-uri cu salata nicoise – 1 buc/pers
Ciuperci umplute cu mozzarella si rosie uscata la soare – 1 buc/pers
BUFET SUEDEZ CALD
Carnaciori picanti in aluat, cu susan – 1 buc/pers
Crispy chicken – 1 buc/ pers (40g)
Salau in ardei copt – 1 buc/pers (40g)
Frigarui medii de pui cu salvie si lamaie – 1 buc/pers (80g)
SALATA (100 g)
Salata greceasca cu branza feta
BRUSCHETTA CON POMODORO
(paine 60g,rosie 80g,usturoi 20g ,ulei masline20ml)
BRUSCHETTA AL POMODORI CON ANCHOISE
(paine60g,rosie80g,usturoi20g,ulei masline20ml,anchoise10g)
CROSTINI FORMAGGI
(paine60g ,mozzarela60g)
CROSTINI AL SALMONE
(paine 60g,mozzarela60g, somon fume40g)
PROSCIUTTO E MELONE
(prosciutto80g,pepene galben140g,lamaie50g)
FUNGHI RIPIENE
(ciuperci proaspete150g,gorgonzola50g,vin50ml,unt 20g)
FUNGHI GRATINATI
(ciuperci proaspete150g,sos bolognez100g,parmezan40g,vin50ml,unt20g)
ANTIPASTO CELEBRATION
(vinete 30g,dovlecel 30g,ciuperci 80g,ardei gras,70g rosie 60g,parmesan 40g,masline 40g,salam 30g,prosciutto 30g)
INSALATA CELEBRATION
(salata verde 70g ,radicchio 40g ,andiva 40g ,rosie 40g, piept pui 80g ,ulei masline20ml ,lamaie 50g)
POLLO CELEBRATIONS
(piept pui 100g, gran cucina120ml, gorgonzola70g,vin40ml)
MILANEZE CELEBRATION
( file porc 100g, 1ou, pesmet 10g, faina 10g, rosie 50g, rucola 40g, ulei masline 20ml, parmesan 40g)
Desert
Mini prăjituri de casă asortate
Bufet suedez – platou rece
Crispy toast cu rulou de sunca, crema de branza si ardei gras – 1 buc
Canapele cu ton si lamaie – 1 buc
Rosii cherry cu crema Philadelphia / rosii cherry cu vinete– 1 buc
Minitarte cu salata de icre si ceapa verde – 1 buc
Chiftelute traditionale / chiftelute italienesti cu nuci si masline – 2 buc
Bufet suedez – platou cald
Frigarui din piept de pui cu ardei gras rosu – 1 buc (100 g)
Salau pane servit cu sos de lamaie – 1 buc (80 g)
Salata verde cu ceapa verde si castravete fresh
Garnituri (120g)
Cartofi rumeniti cu unt si rozmarin, la cuptor
Legume grill
Desert (100g)
Mini prăjituri asortate de casă
Bufet suedez – platou rece
Tigarete de sunca cu salata de cruditati – 1 buc
Vol-au vent cu salata de cruditati si anchoise – 1 buc
Pachetele de castravete cu pasta de branza si chimen + rosie si maslina – 1 buc
Chiftelute de pui cu susan, ardei gras si rosie cherry, pe frigaruie – 1 buc
Bulete de cascaval – 2 buc
Mini rulada cu ciuperci / mini rulada cu spanac – 1 felie
Minifrigarui medii de pui asortate – 1buc (80g)
Minifrigarui de porc cu bacon si legume – 1 buc/ pers ( 80 g)
Crispy chicken servit cu sos cocktail – 1 buc/pers
Tartine crocante cu unt, pate somon fume, capere si lamaie
Tartine cu camembert, nuci, coacaze si struguri
Legume provancale ( bete de legume : morcov, albitura, castraveti, ardei gras ) cu dressing de citrice
Mini –salate primavera ( rucola, iceberg, baby spanach, radichio) cu dressing de fructe de padure
Mini -Salata greceasca servita in boluri individuale
Desert ( 100 g)
Mini prăjituri asortate de casă
Frigaruie de fructe
Bufet suedez – platou rece
Crispy toast cu bocconcini, rosie si anghinare – 1 buc
Minitarte cu bacon si spanac – 1 buc
Choux-uri cu salata de ciuperci si patrunjel – 1 buc
Rosii cherry umplute cu salata de vinete – 1 buc
Chiftelute din piept de pui cu susan, ardei gras si rosii cherry pe frigarui – 1 buc
Sambousek asortate – 2 buc
Salate (150g)
Salata Celebration cu pui caramelizat
Salata greceasca cu feta
Salata Nisa cu ton
Bufet suedez – platou cald
Pui delicat cu afine si mere – 100 g
Rulouri de porc cu legume / muschiulet impanat cu crispy bacon – 100 g
Kafta (specialitati arabesti) – 1 buc
Garnituri (150g)
Cartofi inabusiti in unt, cu brocolli si marar
Orez salbatic cu ciuperci de padure
Desert (150 g)
Mini prajituri de casa asortate
Frigarui de fructe cu sos caramel
Bufet suedez – platou rece
Tartine asortate :
Crispy toast cu crema de somon si lamai verzi – 1 buc
Minisandvisuri cu sunca, crema de branza si ardei gras – 1 buc
Crispy toast cu pasta de sardine si masline verzi – 1 buc
Tartine cu Camembert, strugure si nuci / cosulete cu zacusca de casa – 1 buc
Frigarui cu svaiter, rosii cherry si struguri – 1 buc
Ciuperci umplute cu mozzarella si felie de rosie / ciuperci umplute cu verdeata – 2 buc
Crispy chicken – 1 buc
Salate (150g)
Salata Nicoise cu anchoise
Salata orientala cu pui
Salata ruseasca de sfecla cu porumb
Bufet suedez – platou cald
Frigarui de pui cu ananas si struguri – 100g
Frigarui haiducesti (porc si vita cu legume proaspete) – 100g
Minirulouri de pui a la Kiev – 1 buc (40g)
Peste crocant cu cascaval, in ierburi – 50g
Garnituri (200g)
Cartofi frantuzesti
Buchetele de legume inabusite in unt, cu verdeata
Orez mexican
Desert (150g)
Tarte cu fructe de sezon
Mini prajituri de casa asortate
Gustari reci si calde
Sambousek carne, branza si spanac (pateuri de casa umplute) – 2 buc
Pui Convert (crochete de pui cu sos de lamaie,coriandru si chimen) – 80g
Salate (150g)
Labneh cu castraveti (crema de iaurt, castraveti, ulei de masline si menta)
Humus cu snoubarn (pasta de naut cu seminte pin)
Salata Tabouleh (patrunjel, rosii, ceapa, grau, ulei masline si lamaie)
Salata Sanclis (telemea de oaie, boia de ardei si legume)
Moutabal (vinete coapte, rosii, seminte de pin, ulei de masline si lamaie)
Fel principal
Pui Tandoori (file din piept si pulpa de pui, in sos indian)– 100g
Salau de Nil (cu sos de legume fresh, unt, lamaie si coliandru) – 100g
Garnituri (200g)
Orez oriental (cu migdale si stafide)
Fasole verde (cu sos de smantana si verdeturi)
Desert (150g)
Mini prajituri de casa asortate
Lipie
Bufet suedez rece
Rulou de somon fume, coriandru si arpagic murat – 1 buc
Canapele cu Camembert, strugure si nuci – 1 buc
Crostini cu mozarella si prosciutto – 1 buc
Barcute din andive cu crema fina de branza cu verdeturi – 1 buc
Bruschetta cu tartar de rosii si busuioc / bruschette cu feta si tapenade de masline – 1 buc
Minitarte umplute cu salata de pui cu porumb – 1 buc
Miniboluri cu zacusca de casa – 40g
Miniboluri cu salata de vinete si cubulete de ardei copti – 40g
Frigarui de bocconcini cu rosii cherry – 1 buc
Prune si caise invelite in prosciutto – 2 buc
Bufet suedez cald
Champignon gratin cu pui si cascaval – 1 buc
Minirulouri de pui a la Kiev – 1 buc ( 50g)
Salau crocant cu cascaval, in ierburi – 1 buc (40g)
Minifrigarui de pui cu ghimbir si rozmarin – 1 buc (40g)
Melcisori din muschi de porc cu vinete si caise confiate – 1 buc (80g)
Salad bar (150g)
Salata Celebration cu pui caramelizat
Salata de cruditati
Tabouleh – specialitate araba
Desert (100g) – Bufet Interactiv
Cocktail din fructe fresh servit cu brandy si soft cream sauce
Mini prăjituri de casă asortate
Bufet suedez rece
Crispy toast cu piept de curcan si caise confiate / crispy toast cu mozarella, rosie si anghinare – 1 buc
Crispy toast cu ton si rosii uscate la soare / vol-au-vent cu branza de capra si ghimbir – 1 buc
Placintele de cartofi cu marar, crema de branza si somon fume – 1 buc
Barcute de apio cu gorgonzola si icre rosii / barcute de andive cu crema de branza cu verdeturi – 1 buc
Terina de branza cu fistic / rulada de pui cu caise – 45g
Minifrigarui cu svaiter, rosii cherry si masline / crochete de pui cu sos de soya – 0,5 buc
Minitarte cu salata de ciuperci si jambon crud / banuti de prosciutto cu branza de capra, pesto si sos brun – 1 buc
Salad bar (150g)
Cocktail cu piept de pui caramelizat
Salata Nisa cu ton
Salata de rucola cu parmesan si sos de lime
Bufet cald
Faboulos ginger filled chicken – 110g
Frigarui picante de porc / Frigarui aromate de berbecut, in ierburi – 1 buc (100g)
Beef Bourguignon – 90g
Carnaciori picanti invartiti pe frigaruie / Rulada de vitel cu nuci si ciuperci – 80g
Garnituri (170g): cartofi rumeniti cu rosmarin, buchetele de legume la cuptor, brocolli pane cu sos de smantana, ciuperci Pleurotus cu Roquefort, salata verde cu ierburi de Provence
Desert (170g) – Bufet Interactiv
Platouri cu branzeturi fine frantuzesti si fructe confiate – 30g
Platouri cu fructe feliate, elegant decorate
White mousse servit cu sos de fructe rosii / Minimousse de menta
Selectie fina de miniprajituri de casa
Bufet suedez rece
Crispy toast cu bocconcini, anghinare si rosie uscata la soare – 1 buc
Crostini cu prosciutto si mozzarella – 1 buc
Minifrigarui cu camembert si struguri albi si negri – 1 buc
Minitarte cu oua de prepelita, crema fina de branza si icre rosii – 1 buc
Prune si caise invelite in prosciuto – 2 buc
Ficatei inveliti in bacon / carnaciori in aluat, cu susan – 2 buc
Rulouri de cod in prosciutto crudo, servite pe pat de rucola cu cubulete din branza de capra – 1 buc
Salate (150g)
Salata cu ton, rosii cherry, salata iceberg, porumb si cocktail de masline cu capere
Salata greceasca cu feta
Salata Waldorf
Bufet suedez cald
Rulouri de pui cu gorgonzola si fistic maruntit – 1 buc (110g)
Porc dulce acrisor – 110g
Somon pe pat de ciuperci si sos de lamaie – 1 buc (80g)
Garnituri (150g)
Legume grill cu parmesan
Orez salbatic cu ciuperci de padure
Cartofi noi gratinati la cuptor
Muraturi asortate de casa – Din partea casei
Desert (150g)
Mousse de fructe rosii / Mini mousse de menta
Tarte cu fructe de sezon
Mix de chifle albe, negre
Sugestie primire invitati
Welcome pass around: crispy toast cu somon fume si capere, crispy toast cu mozarella, rosii cherry si anghinare, tartine cu Camembert, strugure si nuci – 3 buc
Gustari reci si calde
Platou antipasto: prosciutto, pepene galben, 4 feluri de masline, rosii cherry, bocconcini, anghinare, ardei kapia copt, anchoise – 50g
Cubulete de castravete fresh cu crema de branza si chimen – 1 buc
Ciuperci gratinate umplute cu legume si carne de vitel – 1 buc
Rulada de vita cu ou – 1 felie
Turnulet din vinete cu mozzarella, rosie si oregano – 1 buc
Minifrigarui de svaiter cu masline, rosii cherry, struguri – 1 buc
Ficatei inveliti in bacon – 1 buc
Rulouri de vinete cu legume gratinate – 1 buc
Tartar de rosii cu busuioc, ulei de masline si muguri de pin, in boluri , cu paine prajita– 40g
Salate – 200g
Salata Celebration cu pui caramelizat si dressing cu gorgonzola
Salata de cruditati (mar,morcov,telina) cu sos de lamaie, maioneza light si stafide servita cu cuburi de branza de capra
Salata spaniola picanta cu ardei copti
Fel principal
Melcisori din muschiulet de porc cu vinete, ardei gras si caise confiate – 110g
Minirulouri de pui cu fasole verde chinezeasca – 100 g
Seabass in crusta de sare – 120g
Garnituri (150g)
Cartofi copti, cu sos de smantana si ceapa verde (sau sos de unt cu marar)
Orez oriental cu stafide si migdale
Buchetele de fasole verde chinezeasca, legate cu fundita din praz
Salata verde cu ierburi de Provence si dressing din ulei de masline si lamai verzi
Desert (150g)
Mere coapte servite cu inghetata speciala din miere
Kincker bocker glory (pahar cu bezea sfaramata, crema de mascarpone, capsuni si sos moale de frisca)
Platouri cu branzeturi frantuzesti fine si fructe (nuci, caise, struguri)
Mix de chifle albe, negre
Gustari reci si calde
File de somon afumat, coriandru, arpagic – 1 buc
Rosii cherry umplute cu crema Philadelphia cu verdeturi / rosii cherry cu salata de vinete si usturoi – 2 buc
Chiftelute de vitel cu masline si nuci, servite cu sos de chimen – 1 buc
Frigarui Caprese – 1 buc
Pepene galben cu prosciutto, miere si rucola– 1 buc
Tartine cu feta si chutney de caise – 1 buc
Minibrochette de pui marinat in lamaie, asezonate cu salvie si ghimbir– 1 buc
Sambousek cu legume & susan si cu branza– 1 buc
Salate – 150g
Salata mediteraneana cu piept de pui si dressing cu blue cheese, vin alb si lamaie
Salata de somon cu grapefruit rosu
Salata provensala
Bufet suedez cald
File de pui Tandoori – 100g
Frigarui de berbecut aromate – 1 buc (100g)
Pastrav in folie cu felii de lamaie si portocale – 80g
Muschiulet de porc impanat cu crispy bacon si usturoi – 1 felie (80g)
Garnituri (200g)
Cartofi inabusiti in unt cu broccoli si marar
Conopida pane si ciuperci Pleurotus cu gorgonzola
Orez prajit in stil chinezesc
Salata verde cu dressing de lime si ulei de masline
Desert (200g)
Chocolate Mousse Celebration / Mini mousse de menta
Cuburi de fructe fresh
Tort cu mere caramelizate si bezea servit cu sos de vanilie
Mix de chifle albe, negre
MENIURI FESTIVE SPECIALE
CINA FESTIVA 1
Platouri reci (jumari, caltabos, branza, toba, piftie, masline, rosii, lebar, carnaciori taranesti) – 100 gr/ pers
Salad bar (salata de muraturi, salata cu ton, salata cu pui, salata de ghebe cu maioneza, salata de cruditati cu nuci si mar, salata de varza murata)- 150 gr/ pers
Pomana porcului la ceaun/ Saramura de peste/ Carnaciori de casa la gratar – 150 gr/ pers
Cartofi copti la jar cu sos de smantana/ Frigarui de legume/ Mamaliguta – 100 gr/ pers
Placintele asortate/ Cozonac/ Felii de mar copt cu scortisoara – 120 gr/ pers
Cina Festiva Varianta 2
Platouri traditionale (salamuri uscate vanatoresti, jumari, zacusca, rosii, castraveti, ceapa rosie, slaninuta, masline, branza) – 100 gr/ pers
Salad bar (salata de muraturi, salata cu ton, salata cu pui, salata de ghebe cu maioneza, salata de cruditati cu nuci si mar, salata de varza murata) – 150gr/ pers
Tigaie picanta de pui/ Pastrav la jar/ Carnaciori de casa la gratar – 150gr/ pers
Cartofi copti la jar cu sos de smantana/ Frigarui de legume/ Mamaliguta – 100 gr/ pers
Tarte cu fructe /Prajituri de casa – 120 gr/ pers
Iti Oferim cele mai gustoase preparate Catering din Bucuresti si imprejurimi - aperitive calde sau reci, bufet suedez, platouri cu finger food, dulciuri si prajituri.