COMANDĂ MÂNCARE DE REVELION
Comenzile se plasează pe adresa de mail contact@celebrationcatering.ro sau telefonic la 076 1129 399.
Avem nevoie de adresa de livrare, numele dvoastra și modalitatea de plată.
Comanda minimă pentru 3 platouri
Bunătățile sunt livrate în recipienți de unică folosință.
Cand ajunge comanda mea?
Dacă înregistrezi comanda până pe 29.12.2023, o poți primi pe 31.12.2023, până în ora 15:00, in funcție de disponibilitatea din ziua respectivă
In ce se livrează mâncarea de Revelion ?
Preparatele din meniul de Revelion sunt livrate în recipienți de unică folosință.
Cum plătesc?
Plata se face în avans ( 30%) iar la livrarea produselor, restul de plată cu numerar sau card.
Unde livrați și care este comanda minimă?
Livram mancare de Crăciun în tot Bucureștiul, Județul Ilfov și Judetul Giurgiu, iar comanda minimă este pentru 3 platouri.
Recomandarea noastră pentru păstrarea preparatelor +1 +6 ℃.
Mâncarea va fi livrată rece.
La comenzi de peste 5 platouri, cadou o sticlă de vin roșu!
VARIANTA PLATOU - 690 lei – recomandat pentru 3 maxim 4 persoane.
Platou rece (Rafaello de branzeturi tricolor, Balotina de pui in crusta de mac, Cake Pork in crusta de seminte, Canape cu mozzarella ciliegine, rosii cherry si sos pesto de busuioc, Rulada de pui cu muschiulet de porc in mantie de jambon, Somon gravalax cu ou de prepelita si caviar pe pat de portocala, Trandafiri din salam de sibiu, cupă cu salată de vinte) – 400 gr
Salău la cuptor in crustă de migdale cu noisette de legume – 700gr
Fel principal ( ceafă de porc coaptă in jiu si ruladă de curcan cu merișoare la interior) – 700 gr
Garnitură: cartof franțuzesc – 4 buc
Mini prăjituri de casă asortate– 350 gr
VARIANTA PLATOU OVO LACTO VEGETARIENI - 690 lei – recomandat pentru 3 maxim 4 persoane.
Platou rece (Rafaello de branzeturi tricolor, ruladă de spanac cu cremă de brânză si ardei rosu, Diplomat cu icre de crap, jeleu de citrice și caviar de tapioca, Buchetiera de legume fresh / masline, ciupercuță gratinată, Tartă cu salata de peste afumat, cupă cu salată de vinte, humus) – 400 gr
Salău la cuptor in crustă de migdale cu noisette de legume – 700gr
Fel principal (dovlecel umplut cu legume si vanătă umplută cu legume) – 700 gr
Garnitură: cartof franțuzesc – 4 buc
Mini prăjituri de casă asortate– 350 gr
Iti Oferim cele mai gustoase preparate Catering din Bucuresti si imprejurimi - aperitive calde sau reci, bufet suedez, platouri cu finger food, dulciuri si prajituri.