About Us

Despre noi

SERVICII DE CATERING PENTRU EVENIMENTE ÎN BUCUREȘTI

Cu o traiectorie de peste 10 ani în sectorul evenimentelor și a serviciilor de catering, echipa Celebration Catering se concentrează exclusiv pe nevoile clientului, în contact direct și adaptându-se mereu la cerințele acestuia. În ciuda faptului că ne număram printre cele mai tinere firme de pe piață, pentru atingerea obiectivelor, în 2008 am început procedurile de acreditare ISO 2000:9001, lucru venit drept răsplată pentru munca și efortul depus de-a lungul timpului, în încercarea de a deveni cei mai buni.

Politica firmei noastre se bazează pe un management al calității serviciilor, ce are la bază o strânsă cooperare cu clienții pentru atingerea obiectivelor comune, orientându-se spre nevoile acestora. Prin urmare, punem la dispoziție diferite servicii prin care oferim clienților posibilitatea de a alege pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor acestora. Propunem o abordare personalizată, oferind un serviciu integral sau partial!

Datorită calității produselor, seriozității și a flexibilității prin care ne-am făcut remarcați încă din 2007, putem spune că am devenit o echipă calificată, dinamică și inovatoare, cu o vastă experiență în domeniu.

Realizari

Testimoniale

Am ramas fara cuvinte in cele 2 zile, ati fost exceptionali d.p.d.v organizare, totul la timp, felicitari!!
Si nu in ultimul rand, jos palaria pentru cei 2 ospatari, receptivi, deschisi, prompti, energici, mii de aplauze pentru ei si pentru voi. Multumesc pentru tot suportul! Ne vom revedea! 

Andrei


Va transmitem complimentele invitaților nostri și vă mulțumim foarte mult pentru colaborarea și serviciile foarte bune! Spor in tot ce faceți!

Marina


 

Pentru a primi o ofertă personalizată cu variante de prețuri și meniuri în funcție de cerințele tale,

SOLICITĂ ACUM O OFERTĂ.

0761 129 399

About us

We offer you the tastiest Catering dishes in Bucharest and its surroundings - hot or cold appetizers, Swedish buffet, finger food platters, sweets and cakes.

© Copyright Celebration Catering 2024. Creare site Desy.ro
butonwtp