Servicii de catering pentru evenimente în București - Celebration Catering

Servicii de catering pentru evenimente în București

Stimati clienti,

Vă mulțumim pentru încrederea acordată Echipei Celebration Catering București. Suntem siguri că veți fi mulțumiți de serviciile pe care vi le oferim în încercarea noastră de a depăși așteptările companiei dumneavoastră. Pe măsură ce nevoile dumneavoastră se modifică, vom fi bucuroși să vă asistăm în evaluarea și satisfacerea acestora. Scopul nostru este de a vă oferi servicii de catering pentru evenimente în București de cea mai bună calitate, realizate de o echipă de profesioniști în domeniu.

Prezentă pe piața românească din 2007, Celebration Catering se remarcă prin calitatea produselor și serviciilor de catering oferite clienților săi, prin mâncare excepțională, creativitate, flexibilitate și prezentare la standarde înalte. Prin intermediul acestei scrisori de prezentare dorim să vă facem cunoscută societatea noastră, societate ce activează într-un domeniu care nu îngăduie stângăcie și lipsuri: catering și organizare de evenimente în București.

Pentru atingerea obiectivelor, în 2008 am început procedurile de acreditare ISO 2000:9001. Acreditarea a venit ca o răsplată pentru muncă și efortul depus de-a lungul acestor ani în încercarea noastră de a deveni cei mai buni.
Încă de la început, în ciuda faptului că era printre cele mai tinere firme de pe piața, Celebration Catering se putea mândri cu impresia unei societăți cu tradiție, datorită calității produselor, seriozității și flexibilității cu care erau întâmpinați clienții. Anii au trecut, așteptările au crescut și Celebration Catering continuă să impresioneze prin aceleași servicii care au și consacrat-o.

Politica firmei se bazează pe un management al calității serviciilor, ce are la bază o strânsă cooperare cu clienții pentru atingerea obiectivelor comune, orientându-se spre nevoile acestora. Bucătăria Celebration Catering are rețete speciale pentru a da savoare tuturor evenimentelor. Creativitatea, bunul gust, măiestria și preparatele alese sunt ingredientele cheie în rețeta Celebration Catering.

Celebration Catering – The Celebration of Taste

CLIENŢII NOŞTRI

zra
rfz
abplus
sdz
prsc
ucr
rtplus
Abbott
tkd
strbg
nvrt
ptlog
Alpha Bank
sftw
Arabesque
vb
slv
Solicita oferta
 
WhatsApp