Oferta de meniuri pentru catering în București

The Celebration of Taste

Celebration Catering vă oferă o gamă largă de servicii de catering pentru toate ocaziile, reprezentând garanția unei înalte calităti gastronomice și estetice, flexibilitate deplină în alcătuirea meniului cât și adaptarea lui la bugetul dumneavoastră, toate acestea fiind furnizate de o echipă de profesioniști cu experientă în domeniul organizării evenimentelor.

Nunta

Preparate pentru un eveniment grandios

Botez

Preparate spectaculoase și gustoase

Celebration Catering vă este alături și în cazul unuia dintre cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră. Aveți încredere în noi și veți avea parte de un eveniment memorabil. Stați fără griji și savurați minunățiile originale, marca Celebration Catering.

Gustări

Preparate tradiționale sau internaționale

Oricare ar fi preferințele dumneavoastră, Celebration Catering este alegerea potrivită.

Lunch

Rețete speciale pentru a da savoare tuturor evenimentelor

Creativitatea, bunul gust, măiestria și preparatele alese sunt ingredientele cu adevărat speciale și necesare unui eveniment grandios.

Cocktail

O petrecere, un cocktail și numai preparate delicioase ce îți vor pune zâmbetul pe buze.

Petreceri pentru copii

Măiestrie și creativitate

Copiii – poate unii dintre cei mai aspri critici ai preparatelor culinare. Nu de puține ori aceștia sunt dificil de mulțumit în materie de mâncare, iar de aceea, Celebration Catering vine în ajutorul dumneavoastră și privește această provocare ca pe un prilej de a-și arăta măiestria și creativitatea în fața unui juriu exigent.

Solicita oferta
 
WhatsApp