Meniu nunta 2017 - Celebration Catering

Meniu nunta 2017

Ce inseamna un meniu de nunta in 2017? Inseamna mai mult decat clasicele sarmale, fripturi si aperitive cu cascaval afumat si sunculita. Inseamna mai mult decat un tort la final si inseamna mai mult decat ce s-a facut pana acum. Am ajuns intr-un punct in care a face pentru ca asa se face si asa s-a facut din totdeauna nu mai este o optiune pentru viitorii miri. Tocmai pentru ca nunta reprezinta un eveniment extraordinar in viata cuplului, fiecare detaliu, de la tinute si decoratiuni la meniul de nunta in 2017 sunt elemente ce trebuie tratate cu multa grija.

In primul rand, se observa trecerea de la clasicul ball room, decorat elegant, la noi tipuri de saloane pentru nunti. Fie ca vorbim de spatii mai putin conventionale, precum gradini interioare sau hambare decorate in stil rustic sau boho, fie ca vorbim de spatii urbane precum rooftop bars, estetica spatiului pentru nunta se diversifica. Si cum toate detaliile trebuie sa se impleteasca si sa spuna aceeasi poveste, odata cu intrarea in lumina reflectoarelor a noilor spatii si meniul de nunta in 2017 isi schimba structura.

Un factor ce va influenta preparatele alese este sezonul. Anumite meniuri se pliaza mai bine pe sezonul rece, iar acestea vor fi insotite de preparate mai satioase, de prajituri cu glazura si de bauturi mai tari. Meniurile pentru sezonul cald sunt compuse din bunatati mai usoare, mai lejere: aperitive deosebite, bufet suedez, iar la desert un cocktail de fructe, toate insotite de long drinks si cocktailuri racoritoare. Un nou tip de meniu este salad barul, ce se integreaza cu succes intr-un meniu de nunta in 2017, pentru sezonul cald, datorita preparatelor fresh. Astfel, daca in urma cu cativa ani sigur ai fi avut sarmale, indiferent de temperatura de afara, acum caldura isi spune cuvantul si mirii voteaza in favoarea unui salad bar.

Din ce in ce mai intalnit la toate tipurile de evenimente, nu doar la nunti, este candy barul. Dulciurile dozate in cantitati mai mici, ce iti permit sa incerci cat mai multe tipuri de desert, castiga teren in fata optiunilor de doua sau trei tipuri de prajituri, in portii standard. Acest bufet suedez al desertului beneficiaza si de o prezentare spectaculoasa, fata de care deserturile clasice nu au niciun avantaj. Daca luam in calcul si faptul ca un candy bar poate fi creat si decorat in jurul unei tematici de insemnatate pentru miri, el devine un element la fel de important precum felul principal sau tortul de nunta. Ba chiar in unele cazuri, se renunta la tortul de nunta, optandu-se pentru un candy bar generos, atat la nivel cantitativ, cat si in varietatea deserturilor servite.

Sa planifici o nunta poate parea mai dificil in prezent decat parea in trecut, dar optiunile variate nu inseamna mai multa munca. Inseamna posibilitatea de a-ti planifica nunta exact asa cum ti-ai dorit-o, fara compromisuri. Un meniu de nunta in 2017 inseamna sa poti alege acele preparate care sunt pe gustul vostru si al invitatilor si o prezentare spectaculoasa a lor; inseamna libertatea de a construi, pas cu pas, evenimentul la care ati visat.

Solicita oferta
 
WhatsApp