Celebration Halls – Saloane pentru evenimente

Mergand pe un concept de continua extindere si dezvoltare a firmei, in octombrie 2009 am deschis Celebration Events Hall, un salon de evenimente modern si elegant, si Celebration Garden, un restaurant intim cu gradina interioara. Adunand experienta si urmand dorinta de extindere cu ambitie, perseverenta si determinare, in decembrie 2011 am cules si roadele muncii:

O noua locatie de evenimente, inca un inceput…

Continuand pe aceleasi tipar ascendant, la sfarsitul anului 2011, am inaugurat Celebration Ambiance, o noua locatie pentru evenimente a grupului Celebration. Moderna, dotata cu echipamente de ultima generatie si gestionata de aceeasi echipa ambitioasa, locatia a atras primii clienti chiar cu ocazia Revelionului, gazduind o mare petrecere la cumpana dintre ani.

Asadar, dispunem de locatii proprii, potrivite pentru orice fel de evenimente (seminarii, training-uri, conferintereceptii, dineuri, mese festive, petreceri de sarbatori, nuntibotezuri si toate acestea asociate cu serviciul de catering ), gestionand si alte servicii necesare cum ar fi: personal complet de servire (coordonator de evenimente, bucatar, ospatari, barmani, picoli, hostess), amenajarea si decorarea locatiei, alegerea muzicii, fotografierea si inregistrarea evenimentului.

Va asteptam!

Celebration Events Hall

Celebration Events Hall – salon pentru evenimente corporate si private – nunti, botezuri, petreceri corporate (capacitate 170 persoane)

Va invitam sa porniti in noua aventura a vietii intr-o locatie de neegalat prin eleganta, unicitatea stilului si servicii ireprosabile. Permiteti echipei Celebration Events Hall sa va depaseasca asteptarile privind urmatorul eveniment important din viata dumneavoastra sau a companiei pe care o reprezentati. Nunti, botezuri, petreceri corporate, receptii, dineuri sau traininguri, toate organizate intr-o maniera fantezista si plina de sarm.

Restaurant Celebration Garden

Celebration Garden – restaurant cu meniu romanesc si medieval – locatie perfecta si pentru nunti si botezuri (capacitate 130 persoane)

Restaurantul a fost deschis publicului la inceputul anului 2010 si, in ciuda unui start mai greu, acesta a reusit sa creasca si sa adune din ce in ce mai multi clienti. In prezent, datorita clientilor nostri fideli (carora le multumim pe aceasta cale), acesta gazduieste petreceri memorabile cu muzica live in fiecare vineri seara. Cu un ambient placut si servicii de inalta calitate, restaurantul gazduieste saptamanal evenimente private precum nunti si botezuri.

Celebration Ambiance

Celebration Ambiance – salon pentru evenimente corporate si private – nunti, botezuri, petreceri corporate (capacitate 100 persoane)

Salonul Celebration Ambiance a fost deschis in decembrie 2011, ca un raspuns la cerintele pietei. Inca dinainte de inaugurare, acesta a atras numeroase cupluri, rezervandu-se aproape in totalitate pentru anul urmator. Inaugurarea salonului a coincis practic cu o petrecere de Revelion, adunand aproximativ 80 de invitati. In continuare, salonul are success si gazduieste saptamanal evenimente private si corporate.

Solicita oferta
 
WhatsApp