Catering platouri reci Bucuresti - Celebration Catering

Catering platouri reci Bucuresti

Platourile reci merg de minune pe caldura toropitoare, cand pana si gandul la preparatele gatite, servite calde, iti transforma apetitul in istorie. Alaturi de bauturi reci, precum o bere sau un vin bun ori o limonada, platourile reci sunt varianta ideala. Pentru o petrecere in gradina sau la piscina, serviciile de catering de platouri reci in Bucuresti vor veni in completarea evenimentului si vor lupta cu temperaturile ridicate, readucand buna dispozitie si energia printre invitatii molesiti de canicula.

Chiar si atunci cand planificati un eveniment pentru sezonul rece, trebuie sa luati in calcul gustarile reci pentru aperitiv. Merg bine insotite de conversatii spumoase si sa nu uitam, sharing is caring, iar intre persoanele apropiate au loc mereu schimburi de aperitive. Unul iubeste ciupercile cu legume si branza de burduf, iar altul e mare fan al bruschettelor si daca urmariti atent fiecare interactiune, vet observa si tranzactiile de aperitive delicioase.

Meniul de gustari reci va imbie cu niste preparate savuroase, precum crispy toast cu mozarella, rosii cherry si anghinare, minitarte umplute cu salata de pui cu porumb sau tartine cu Camembert, strugure si nuci. In acest mix intra, de asemenea, crispy toast cu anchoise si lime, bruschetta cu tartar de rosii si busuioc sau cu feta si tapenade de masline, canape-uri cu crema de unt si prosciutto, toate insotite de prajitura din partea casei. V-am spus, catering de platouri reci, in Bucuresti, inseamna meniurile construite cu grija de echipa noastra de profesionisti!
Daca sunteti mai degraba fani ai gustarilor traditionale romanesti, va invitam sa va delectati cu o selectie de aperitive mai bune ca la mama acasa, de la frigarui de pui cu legume, bulete de cascaval si tarte cu icre de crap si ceapa verde si pana la ciupercile despre care va povesteam mai sus, cu legume si branza de burduf, la cuptor. Meniul traditional romanesc include, tot la capitolul gustari reci, slaninuta, sorici, babic si ghiudem, ceapa rosie, ardei gras, masline si rosii. Salatele sunt si ele de pe plai mioritic – salata de varza alba sau rosie, fasole batuta servita cu ceapa caramelizata si zacusca de casa. Platoul traditional, care vine in completarea acestei liste de bunatati, consta in bulgarasi tricolori din crema de branza, cascaval afumat, branza de burduf, insotiti de muschiulet de vita uscat si afumat. La desert, puteti alege intre placintele cu branza dulce si stafide sau placintele cu mere si scortisoara, toate alaturi de fructe proaspete, feliate.
Si daca nu v-am convins cu toate acestea, serviciile de catering platouri reci in Bucuresti includ si un meniu de gustari premium, ce sigur va reusi. Crostini cu mozarella si prosciutto, miniboluri cu zacusca de casa, barcute din andive cu crema fina de branza cu verdeturi si rulou de somon fume, coriandru si arpagic murat… Lista nu se opreste aici, ne bucuram si de miniboluri cu salata de vinete si cubulete de ardei copti si bruschette, frigarui de bocconcini cu rosii cherry, prune si caise invelite in prosciutto. Salatele pot incanta pe oricine – specialitatea araba tabouleh, salata Celebration cu pui caramelizat sau clasica salata de cruditati. Cocktailul din fructe fresh, servit cu brandy si soft cream sauce incheie cu rafinament aceasta incursiune in lumea serviciilor de catering de platouri reci din Bucuresti.

Solicita oferta
 
WhatsApp