Aperitive deosebite - Celebration Catering

Aperitive deosebite

Aveti in plan organizarea unui eveniment si nu va puteti decide intre gustarile calde ori reci si simtiti ca meniurile de lunch nu sunt exact ce va doreati? Atunci este momentul sa exploram meniul de aperitive deosebite, de calitate superioara si cu un look de senzatie.

Meniul nostru de gustari premium include atat gustari reci, cat si gustari calde, este completat de un salad bar si se incheie cu doua deserturi delicioase. Pe langa varietatea de aperitive deosebite, acest meniu vine insotit de transportul preparatelor la locatie, aranjarea si decorarea bufetului (inclus skirting), vesela clasica sau de unica folosinta, dar si debarasarea. Astfel, odata ce alegeti meniul, stabiliti numarul de invitati si confirmati colaborarea, puteti fi linistiti, organizarea va lua final aici.

Aperitivele deosebite pe care vi le propunem in cadrul meniului premium , sectiunea “gustari reci” sunt reinterpretari spectaculoase ale clasicelor crostini, bruschetta sau a frigaruilor traditionale:

  • Rulou de somon fume, coriandru si arpagic murat
  • Canapele cu Camembert, strugure si nuci
  • Crostini cu mozarella si prosciutto
  • Barcute din andive cu crema fina de branza cu verdeturi
  • Bruschetta cu tartar de rosii si busuioc/ bruschette cu feta si tapenade de masline
  • Minitarte umplute cu salata de pui cu porumb
  • Miniboluri cu zacusca de casa
  • Miniboluri cu salata de vinete si cubulete de ardei copti
  • Frigarui de bocconcini cu rosii cherry
  • Prune si caise invelite in prosciutto

Pentru gustarile calde, va propunem o selectie variata de aperitive deosebite, preparate din carne de pui, peste si porc, la fel de gustoase pe cat sunt de aratoase:

  • Champignon gratin cu pui si cascaval
  • Minirulouri de pui a la Kiev
  • Salau crocant cu cascaval, in ierburi
  • Minifrigarui de pui cu ghimbir si rozmarin
  • Melcisori din muschi de porc cu vinete si caise confiate

Sectiunea salad bar va propune trei tipuri de salata: clasica salata de cruditati, specialitatea araba tabbouleh si salata Celebration cu pui caramelizat.

Desertul consta intr-un cocktail din fructe fresh, servit cu brandy si soft cream sauce si negresa cu glazura de ciocolata si bulgarasi surpriza cu visine sau mini tiramisu.

Aceste mini-preparate vor cuceri, mai intai, prin aspectul sofisticat iar apoi prin gustul fabulos obtinut de chef Laszlo prin imbinarea maiestriei sale cu ingrediente proaspete, de calitate. Indiferent ca este vorba de un eveniment cu 20 de persoane sau unul cu 200, toate aceste aperitive deosebite vor respecta aceleasi standarde inalte de calitate, nefiind doar simple gustari, ci opera de arta comestibile.

Solicita oferta